De fleste af os ved, hvad det vil sige at have en meget travl og stressende arbejdsdag. Og når man har en lang og stressende arbejdsdag, så er det også vigtigt at få slappet ordentligt af bagefter. Læs med her for at se nogle eksempler på, hvordan du kan få stressen ud af kroppen, efter du er kommet hjem fra arbejde. 

Kvinde bagfra i undertøj

Motion

Det lyder måske lidt tosset, men nogle gange er en løbetur lige det man har brug for efter en lang og hård arbejdsdag. Det kan for mange mennesker være svært at lave dette skifte fra et stressende arbejdsmiljø til et stille og roligt familieliv. Mange er endnu helt oppe at køre og har en masse adrenalin i kroppen endnu. Og hvis det er tilfældet for dig, så kan det være en god ide at dyrke noget motion efter arbejdsdagen – som for eksempel at løbe sig en god tur. 

Der er ingen, der siger, at du skal ud på et længere maraton. Måske er 15 minutter mere end rigeligt for at du føler, at du lige kan falde til ro, når du kommer hjem igen? Du kan eventuelt kombinere det med aftengåturen af hunden. 

En intim stund med kæresten

Når man har haft en lang og hård arbejdsdag, så er det for mange også vigtigt at dyrke nærværet og samværet med kæresten. Hvis det er det, I begge har brug for efter en lang dag, så er det vigtigt at give plads til dette. 

I kan eventuelt gøre det til en særlig stund ved at investere lidt i det og for eksempel købe et OBSESSIVE IMPERIA BABYDOLL SÆT eller lignende. Tag en snak omkring dette, og hvad I hver især forventer jer af jeres mere intime stund sammen. 

Kvinde løber

Din yndlings tv-serie og en kop te

Det er ikke alle, som har så meget krudt i røven når arbejdsdagen først er overstået. For mange kan det virke alt for overvældende at gå i gang med en hel masse, når de først er kommet hjem. I stedet foretrækker de at tage noget mere løstsiddende tøj på og placerer sig foran tv’et med en kop te i hænderne. Med en god serie foran sig kan de hurtigt falde til ro og nyde deres aften. 

Du kan eventuelt hive barnet eller kæresten med hen foran tv’et – hvis serien altså er passende for barnets alder. Det kan være en meget hyggelig måde at runde dagen af på sammen.