Det er nok de færreste, der leder efter ting at lave, når de er på barsel. Barslen handler trods alt om, at man skal bruge tid på den lille, nye baby, der er kommet til verden og ikke kan tage vare på sig selv. Men når først det hektiske liv med baby er i gang, går det hele så hurtigt, og man glemmer måske nogle af alle de ting, man egentlig gerne ville lave, mens man var på barsel.

Derfor kommer der herunder nogle ideer til ting, som man kan bruge sin barsel på – både med og uden baby.

Kom i gang med de bøger, podcasts og lignende der aldrig er tid til

Barsler er selvfølgelig meget forskellige fra person til person, men fælles for de fleste er jo, at man har meget mere tid derhjemme end normalt. Meget af tiden går selvfølgelig med den lille, nye baby, men barnet sover også en gang imellem, og her kan man altså bruge sin tid på nogle af de projekter, man ikke normalt har haft så meget tid til.

Det kunne for eksempel være at læse nogle af de mange klassikere, man altid har drømt om at læse – det kan både være i en fysisk bog eller som lydbog. Det kan også være, at der er nogle podcasts, film eller serier, man aldrig rigtig har haft tid til. Det vil der måske være tid til underbarslen.

Aktiviteter ude af huset med baby

Barslen er dog trods alt også en tid, hvor man skal bruge så meget tid med sin baby som muligt og udnytte, at man faktisk kan bruge al sin tid sammen, fordi man netop ikke skal arbejde. Derfor kan man også melde sig til nogle forskellige aktiviteter ude af huset, som også er for baby. Det skal selvfølgelig ikke være så meget, at man ikke kan orke det, men en ugentlig aftale er måske noget, som de fleste godt kan overskue i skemaet.

Det første bud på en aktivitet er at starte til babyrytmik, da det er noget, der både styrker forholdet mellem forældre og børn og træner barnets motoriske evner. Så se mere om hvad babyrytmik på https://pernilles-boerne-babyrytmik.dk/.

En anden aktivitet, som der nok er endnu flere, der har hørt om, er selvfølgelig babysvømning. Det er endnu en måde at bruge noget kvalitetstid sammen med sin baby på, samtidig med, at det ligeledes er med til at styrke barnets motoriske evner. Og den slags er jo altid godt.